Times-Lan 2021
TIMES 2021 gaat
helaas niet door
meer info
Times 2021 afgelast

Beste LANners,

Graag willen we een belangrijke update met jullie delen over de aankomende TIMES.

In de afgelopen weken hebben we een flink aantal deelnemers gesproken om een gevoel te krijgen of we klaar zijn voor Times. Als organisatie is ons doel om een supervet event te organiseren, zoals jullie van ons gewend zijn.

Als organisatie worden we dit jaar (weer) stevig uitgedaagd door allerlei regeltjes rondom ons evenement. Met de voorbereiding in volle gang en onze vergunning bijna rond, zien we alsnog veel uitdagingen en regeltjes waardoor ons event niet kan plaatsvinden zoals wij dat met z’n allen graag willen.

Ons game event willen we graag behouden voor toekomstige generaties, daarom hebben we besloten om Times 2021 te verplaatsen naar een geschikter moment in de toekomst.

Concreet betekent dit het volgende:

  • De geplande Times op 22, 23 en 24 oktober wordt verplaatst naar 2022 (datum volgt).
  • Alle betalingen die we ontvangen hebben worden zo snel mogelijk teruggestort, je hoeft hier niets voor te doen.

In 2022 bestaat Times 20 jaar, wij gaan ons daarom voorbereiden en vol inzetten op een spetterende jubileum editie!

Voor het laatste nieuws kan je altijd terecht op onze website en Discord-server.

Heb je vragen, of wil je graag meehelpen organiseren? Laat het ons weten!

 

Namens de organisatie,

Antonie van Kessel (Enigma)

Maikel Andelbeek (Maikel124)

Arjen van Tol (EnigmA-X)

Wat is Times?

Times is een LAN-party van 48 uur lang. Vanaf de vrijdag middag, dwars door de zaterdag heen en eindigend op zondagmiddag. Van de spannendste nieuwe games, tot de oude klassiekers. Competities, mini games, board games, arcades en workshops. Zowel online als offline. 1Gbit internet, patatje gyros, en zweetlucht. Wat wil je nog meer?

Times-LAN gaat al mee sinds 2002, en elk jaar maken we er weer een gezellig, ontspannen feestje van. Ook dit jaar gaan we samen een chill weekend organiseren. Kom jij ook?

Programma 2021
To Be Announced
Locatie
Sporthal Strijthagen
Hofstraat 1
6372 XC Landgraaf
History & Lore

We springen terug in de tijd naar augustus 2002. De eerste editie Times-LAN telde ruim 200 deelnemers. Een groot succes dat een jaar later werd herhaald. Door het enthousiasme werd de frequentie opgevoerd naar elk half jaar. Dat werden heel simpel: Times-LAN 'Hot' voor de zomereditie en Times-LAN 'Cool' voor de wintereditie.

Tegenwoordig zijn we terug bij één sterke najaarseditie, waarbij we alles uit de kast trekken om een gezellige LAN neer te zetten. We luisteren jaar na jaar naar de feedback van onze bezoekers om er een alsmaar beter feestje van te maken! Wil jij zien hoe wij het dit jaar gaan aanpakken?

Sponsoren